Αστυνομικό Ρεπορτάζ

01/02/2020 - 18:36

Θάνατος μετανάστη στην Πλατεία Σαπφούς - Τι προβληματίζει τις αρχές

Ο  θάνατος ενός  μετανάστη χθες το βράδυ (Παρασκευή 31 Ιανουαρίου)  στην Πλατεία Σαπφούς προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό θέμα του Γιάννη Συνάνη στο Lesvosnews.gr  κατά την έρευνα που ακολούθησε μετά το θάνατό του, βρέθηκαν επάνω του 3.000 ευρώ και 3 διαφορετικά διαβατήρια με τη φωτογραφία του αλλά στο καθένα με διαφορετικά στοιχεία. Επίσης σε ένα από αυτά εμφανίζεται να μπήκε στη χώρα μας από την Κω.

Υπάρχει λοιπόν έντονος προβληματισμός για το συγκεκριμένο άνθρωπο αφού οι αρχές εκτός του προσδιορισμού της ηλικίας του – περίπου 55 χρονών – δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο.

Ο μετανάστης καθόταν χθες βράδυ οκλαδόν στην Πλατεία Σαπφούς, όταν περαστικοί διαπίστωσαν ότι ψέλλιζε διάφορες ακατανόητες λέξεις (πιθανόν στη γλώσσα του). Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ασφαλείας και στο σημείο βρισκόταν ασθενοφόρο του «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΕΔΥΥ. Εκεί ο άτυχος μετανάστης υπέστη ανακοπή και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς εξέπνευσε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Μυτιλήνης όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Μοιράσου το άρθρο!

εοδυ