Αθλητικά

04/04/2019 - 16:28

170 αθλητές στον διάδρομο αποπροσγείωσης της Μυτιλήνης !

Στη Μυτιλήνη, στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», πραγματοποιήθηκε το 3ο Airport Run με τη συμμετοχή δρομέων από το νησί της Λέσβου, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στον αγώνα, διατέθηκαν για τη στήριξη του προγράμματος του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε αγώνα 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. στον διάδρομο αποπροσγείωσης, μήκους 2,5 χλμ.

Στο 3ο Airport Run συμμετείχαν δρομείς, οικογένειες που άδραξαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα στο διάδρομο του αεροδρομίου. Ακόμη, έλαβαν μέρος επαγγελματίες αθλητές, καθώς επίσης και ομάδες συλλόγων και η ομάδα 30 ατόμων της ΜΚΟ «Yoga and Sport for Refugees» που προωθεί τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού μέσα από την ενεργό συμμετοχή των προσφύγων σε αθλητικές διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο του 3ου Airport Run, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και στήριξαν τους σημαντικούς σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο κ. Zinell πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενδυναμώνουν τις σχέσεις με την τοπική κοινωνία και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου το 2020.

Μοιράσου το άρθρο!