Αθλητικά

22/07/2013 - 05:57

ΑΕΛ Καλλονής - Calciochiese A.D. 7-0 - Η προετοιμασία συνεχίζεται...

Μ

ε αμείωτη ένταση συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ Καλλονής στην Ιταλία.

Οι ποδοσφαιριστές  ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Γιάννη Ματζουράκη και των συνεργατών του, δουλεύοντας ιδιαίτερα στο κομμάτι της τακτικής. Μάλιστα το Σάββατο και στις δύο προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν το βάρος έπεσε στην επιθετική λειτουργία, δουλεύοντας στα 2/3 του γηπέδου.

Το κυριακάτικο ρεπό έδωσε την ευκαιρία σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να κάνουν μια πρωινή βόλτα στην κοντινή τοποθεσία Lago D'Idro, σε ένα πραγματικά φανταστικό φυσικό τοπίο.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - CALCIOCHIESE A.D. 7-0

Το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα μας αντιμετώπισε την τοπική Calciochiese σε έναν αγώνα που έληξε με σκορ 7-0 για την ΑΕΛΚ μας.
Το σκορ άνοιξε ο μικρός Ραφαήλ Γιουκαρής έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και  ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 24ο λεπτό. Το 2-0 έκανε ο Τζίμης Βλαστέλλης με πλασέ στο 30ο λεπτό. Στην επανάληψη, ο νεοαποκτηθείς Garcia με σουτ στο 37' τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας.
Στο 51'ο Λεοζίνιο με σουτ πέτυχε ένα ακόμη γκολ κάνοντας το 4-0 ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 72' ο Ανέστης Αναστασιάδης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά πέτυχε ένα ακόμη τέρμα για την ομάδα μας ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Muca με όμορφο πλασέ.

Αρχική 11άδα: Μάππας (30΄Σιδεράκης), Χωριανοπουλος, Λίμα (36΄ Ευαγγελιδάκης), Κριπιντίρης, Λεάντρο Πίντο, Φαρία, Γιουκαρής, Γκαρσία, Μανούσος, Καζάκης, Βλαστέλλης (30' Ντάμπος)

2ο Ημίχρονο: Σιδεράκης (60' Hogg), Γάλας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (77' Ευαγγελιδάκης), Λεοζίνιο (72' Ντάμπος), Ντος Σάντος (70' Μούτσα), Μπουρούς, Ματίας (υπό δοκιμή)

Τη Δευτέρα η ομάδα μας στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 Ιταλίας) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό της κέντρο την Genova International.

Μοιράσου το άρθρο!