Αθλητικά

19/07/2012 - 07:31

Με ελπίδες πρόκρισης στην A' Φάση Πρωταθλήματος polo ανδρών Γ' Εθνικής ο ΝΟΜ

tyle="text-align:justify;">Με αρκετές ελπίδες πρόκρισης, ο Ν.Ο.Μ. στην Α΄ Φάση του πρωταθλήματος polo ανδρών Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.   

 

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012, πραγματοποιούνται οι αγώνες της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, για την αγωνιστική περίοδο 2012.  

 

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε 4 ομίλους (Αττικής με 4 ομάδες, Ναυπλίου με 4 ομάδες, Βόλου με 5 ομάδες και Θεσσαλονίκης με 5 ομάδες). Η πρώτη φάση, θα διεξαχθεί με το σύστημα “POOL” (ένας εναντίον όλων). Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ Φάσης, για την Τελική Φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Αττικής και Ναυπλίου και οι τρεις πρώτες ομάδες από τους ομίλους Βόλου και Θεσσαλονίκης.   

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στον 1ο Όμιλο (Αττικής) και θα αντιμετωπίσει στο Κολυμβητήριο της Πετρούπολης, κατά σειρά τις ομάδες: Ν.Α.Ο. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ και Α.Ο. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

 

Η κλήρωση θεωρείται αρκετά ευνοϊκή για το Ν.Ο.Μ., δεδομένου ότι αντίπαλοί του βρίσκονται στα «μέτρα» της ομάδας και φυσιολογικά υπάρχουν περιθώρια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ανδρική ομάδα της Μυτιλήνης διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν όλο το χρόνο (κλείσιμο κολυμβητηρίου, οικονομική δυσπραγία, αποχώρηση αρκετών παικτών λόγω πανελληνίων εξετάσεων, κ.α.), με λίγη τύχη και σωστή διαιτησία, μπορεί να τα καταφέρει. Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, που το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πραγματοποιήθηκε από τον έμπειρο παίκτη – προπονητή Γιώργο Καλαρά, είναι και πάλι το σμίξιμο δύο ηλικιών, των ώριμων 30άρηδων και των ταλέντων της εφηβικής ομάδας (16άρηδων), που μετά την περυσινή επιτυχημένη παρουσία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, αποδείχθηκε ότι λειτουργεί ικανοποιητικά και είναι αποτελεσματικό.  

 

Από την άλλη μεριά, τα μηνύματα για την ισχύ των αντιπάλων ομάδων της Αθήνας, είναι αρκετά ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι και αυτά τα σωματεία δεν διέρχονται την καλύτερη περίοδο ακμής τους, αντιμετωπίζοντας πολλά ζωτικά προβλήματα. Θεωρητικά, η Πετρούπολη εμφανίζεται ως ο ισχυρότερος αντίπαλος, κυρίως λόγω έδρας, ενώ η δυναμικότητα των άλλων δύο ομάδων είναι σχετικά άγνωστη, αφού μόνο το τελευταίο διάστημα κατάφεραν να συγκροτήσουν «μάχιμα σύνολα».       

 

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Ν.Ο.Μ. είναι το ακόλουθο: 

 

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012, ώρα 19:00: Ν.Ο.Μ. – Ν.Α.Ο. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012, ώρα 09:00: Ν.Ο.Μ. – Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012, ώρα 16:00: Ν.Ο.Μ. – Α.Ο. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  

 

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ., προσκαλεί τους Μυτιληνιούς φίλους του Συλλόγου που κατοικούν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Το  ανοιχτό κολυμβητήριο της Πετρούπολης, βρίσκεται στο κέντρο του προαστίου και η  πρόσβαση ιδιαίτερα για τους Μυτιληνιούς των δυτικών προαστίων είναι πολύ εύκολη.   

 

Η συγκεκριμένη αποστολή του Ν.Ο.Μ., γίνεται με την ευγενική χορηγία της νεοεισερχόμενης ακτοπλοϊκής εταιρείας στη Λέσβο “BLUE STAR FERRIES”, την οποία το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ. ευχαριστεί θερμά, καθώς και με την οικονομική ενίσχυση πολλών φίλων του Συλλόγου, τα ονόματα των οποίων θα αναφερθούν μετά το πέρας του πρωταθλήματος.  

 

Η ομάδα ανδρών του Ν.Ο.Μ., που προπονεί ο Γιώργος Καλαράς με έφορο το Μιχάλη Λαγκαδά, θα αγωνιστεί με την ακόλουθη σύνθεση: Γιώργος Παχός (τερμ.), Λάσκαρης Σέλος (τερμ.), Γιάννης Αθηνιώτης, Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Ηλίας Βουλάς, Δημήτρης Γιαννέλος, Ανατόλ Λαγκαδάς, Νίκος Μούχος, Θανάσης Παναγούλιας, Στρατής Πάντας, Γιώργος Τηνιακός, Μιχάλης Τσελεμπής, Κώστας Φιλίππου.     

Μοιράσου το άρθρο!