Αθλητικά

25/09/2013 - 14:43

Με πολλές αλλαγές στην Κατερίνη η Καλλονή για τον αγώνα Κυπέλλου

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, θα παραταχθεί η Καλλονή    την Πέμπτη στην Κατερίνη για τον πρώτο αγώνα της με τον Πιερικό, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιάννης Ματζουράκης, διαπιστώνοντας ότι σημάδια κόπωσης άρχισαν να γίνονται εμφανή στους ποδοσφαιριστές του, κυρίως από τις συνεχείς μετακινήσεις αφού η ομάδα δίνει ουσιαστικά όλα τα ματς εκτός έδρας, αποφάσισε να αφήσει στην Μυτιλήνη επτά από αυτούς που συνηθίζει να συμπεριλαμβάνει στην βασική ενδεκάδα: Τους Σιδεράκη, Χωριανόπουλο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Καζάκη, συν τον τιμωρημένο Αναστασιάδη (αποβολή στην Τρίπολη με δεύτερη κίτρινη) και τον τραυματία (θλάση) Γκαρσία.

Η αποστολή της Καλλονής αποτελείται από 18 παίχτες, τους εξής: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.

Οι συγκεκριμένοι παίχτες θα προπονήθηκαν σήμερα (Τετάρτη) το πρωί και μετά  αναχωρήσαν στην 1μμ για Θεσσαλονίκη... μέσω Αθήνας! Μετά το ματς της Πέμπτης (15:30), θα διανυχτερεύσουν στην Θεσσαλονίκη, για να επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στην Μυτιλήνη με απευθείας πτήση. Πραγματική «οδύσσεια» λοιπόν, για να προστεθεί σε μία από τις πολλές που υφίσταται η ομάδα όσο δεν επιστρέφει στην φυσική της έδρα, στον «Ταρλά»

Μοιράσου το άρθρο!