|

Ο Marco Belli των Lesvos Runners κατέκτησε τη Νέα Υόρκη – και έγινε Six Star Finisher!

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Ο πρώτος Λέσβιος δρομέας που ολοκλήρωσε τους έξι μεγαλύτερους μαραθώνιους του πλανήτη!


Η Λέσβος ταξίδεψε… μέχρι τη Νέα Υόρκη! Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025, ο Marco Belli, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας στο Marathon της Νέας Υόρκης, έναν από τους πιο φημισμένους αγώνες δρόμου στον κόσμο.

Ο Marco όχι μόνο τερμάτισε με επιτυχία τα 42 απαιτητικά χιλιόμετρα στους δρόμους του Μανχάταν, αλλά πέτυχε κάτι που ελάχιστοι δρομείς στον κόσμο έχουν καταφέρει: έγινε ο πρώτος Lesvos Runner που ολοκληρώνει και τους έξι κορυφαίους μαραθώνιους του πλανήτηΤόκιο, Βοστώνη, Λονδίνο, Βερολίνο, Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Με αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, αναγνωρίζεται επίσημα από την Abbott World Marathon Majors ως Six Star Finisher, παραλαμβάνοντας το περίφημο “Six Star Medal”, το μετάλλιο που συμβολίζει την κορυφή του μαραθωνίου.

Η διάκριση αυτή δεν είναι απλώς τιμητική· είναι αποτέλεσμα πολυετούς αφοσίωσης, αμέτρητων ωρών προπόνησης, ταξιδιών και πειθαρχίας, καθώς για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο, χρειάζεται να τρέξει σε έξι διαφορετικές χώρες και ηπείρους.

Οι Lesvos Runners εξέφρασαν τη χαρά και την υπερηφάνειά τους για τον Marco, ευχόμενοι να συνεχίσει να εμπνέει με το πάθος και τη δύναμή του.
«Πολλά συγχαρητήρια στον Marco! Είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι τα όνειρα δεν έχουν όρια όταν έχεις επιμονή και καρδιά», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συλλόγου.

Παράλληλα, ο σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη του που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας την ερχόμενη Κυριακή.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις