Αθλητικά

19/03/2012 - 16:43

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης για τη διαιτησία του αγώνα Αχαρναïκός

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης για τη διαιτησία του αγώνα Αχαρναïκός - Αιολικός Μυτιλήνης και ευχαριστίες προς τη διοίκηση του ΑΑΟ Αχαρναικός για τη φιλοξενία

Το Δ.Σ. της ομάδας, θέτοντας ως προτεραιότητα την επιβράβευση των καλών διαιτησιών, είναι σε θέση να χαιρετήσει την άψογη χθεσινή διαιτησία του κ. Στ. Μάνταλου και των βοηθών του κ.κ. Παν. Ντάλλα και Κων. Κοσμά (συνδέσμου Αθηνών).

Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το χιλιοταλαιπωρημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο, διώχνουν τις οποιεσδήποτε σκιές που το βαρύνουν, αφήνουν τους φιλάθλους ευχαριστημένους, αποτρέπουν την εκδήλωση φανατισμού και επεισοδίων και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον και ειδικότερα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.

Ευχή όλων μας, είναι να συνεχιστούν τέτοιας ποιότητας διαιτησίες και στο μέλλον, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για ολόκληρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πολύ καλή φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και η διοίκηση, από τη διοίκηση του ΑΑΟ Αχαρναïκός και τις προσπάθειες που κατέβαλε για την αποφυγή επεισοδίων.

Υ.Γ. Για να διώξουμε και οιεσδήποτε υποψίες για τη σκοπιμότητα αυτής μας της δήλωσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια συγχαρητήρια ανακοίνωση κάναμε και στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας, που ηττηθήκαμε από την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας, καθώς και στον αγώνα με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου.

Μοιράσου το άρθρο!