Βιβλίο

12/04/2021 - 13:37

Τον Αύγουστο η 1η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης

ΔΕΗ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, στην προσπάθειά της να προωθήσει τη φιλαναγνωσία και τη διάδοση του έντυπου βιβλίου, οργανώνει την 1η Εκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης.

Η Έκθεση, και με την επιφύλαξη των διατάξεων που θα ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 31 Αυγούστου 2021 και από ώρα 19.00 έως 23.00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού και στον παρακείμενο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης.

Καλούνται όσα τοπικά βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 15 Μαΐου 2021 στο mail της Aντιδημαρχίας Πολιτισμού: grafiopolitismoumyt@gmail.com.

Στην αίτησή τους τα βιβλιοπωλεία θα προσκομίσουν βεβαίωση από δύο έως τρεις εκδοτικούς, μη Λεσβιακούς, οίκους που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν. Επισημαίνεται πως δεν μπορούν δύο ή περισσότερα βιβλιοπωλεία να εκπροσωπήσουν τους ίδιους εκδοτικούς οίκους. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι διατάξεις που διέπουν την ορθή πώληση του βιβλίου και την ενιαία τιμή. Η έκθεση αφορά αποκλειστικά και μόνο έντυπα βιβλία. Αποκλείεται κάθε άλλο είδος πλην του έντυπου βιβλίου, είτε ως κύριο, είτε ως συμπληρωματικό – προωθητικό υλικό της πώλησής του.

Η Δ/νση Πολιτισμού θα καλύψει τα έξοδα της τεχνικής υποστήριξης που θα απαιτηθεί για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης

Παναγιώτης Τσακύρης

Μοιράσου το άρθρο!