Editorial

08/03/2014 - 23:29

Editorial (MME)

yle="text-align: justify;">Εδώ και καιρό στη Λέσβο ανθεί το φαινόμενο του σχολιασμού τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Πρόσφατα το φαινόμενο αυτό επεκτάθηκε με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατά τοπικής εφημερίδας. Ανακοίνωση που αναδημοσίευσαν άλλα ΜΜΕ αν και δεν τους αφορούσε!
Επίσης βλέπουμε και τοπικούς αθλητικούς συντάκτες να ασχολούνται με το σχολιασμό τοπικών ΜΜΕ που δεν έχουν αθλητικό περιέχομενο. Ενδεχομένως έχουν ανάγκη να καλύψουν δικά τους κενά.
Ασφαλώς και τα ΜΜΕ έχουν ανάγκη από την κριτική του κοινού. Κάθε παρατήρηση είναι αφορμή για βελτίωση. Το φαινόμενο επιθέσεων ενός τοπικού ΜΜΕ κατά άλλου είναι μάλλον χαρακτηριστικό γνώρισμα της Λέσβου. Μια μιζέρια την έχουμε...
Ακόμη και στα αθηναϊκά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας ή κυκλοφορίας οι «κόντρες» δεν είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο όσο στη Λέσβο. Ο μικρόκοσμος της Λέσβου για κάποιους φαντάζει σαν CNN ή BBC.
Το Lesvosnews.net έχει επιλέξει να απέχει από τις όποιες αντιπαραθέσεις τοπικών ΜΜΕ.  Μας χαροποιεί που οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλουμε ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η ιστοσελίδα μας. Ο καθημερινός σχολιασμός και η κριτική των αναγνωστών μας είναι ο καλύτερος οδηγός. Ο σεβασμός σε όλες τις απόψεις και παράλληλα η καταγραφή και της δικής μας άποψης αποτελούν τα δημοκρατικά εφόδια της ιστοσελίδας μας.

Η καθημερινή στήλη "Editorial" επιστρέφει την Πέμπτη 13/03/2014

 

Ιδιοκτησία ιστοσελίδας : Lesvos Net Media

Διαχειριστής: Δεϊλόγκος Γρηγόρης

Μοιράσου το άρθρο!