Editorial

17/01/2014 - 07:06

Editorial - Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

trong>Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014
Το νόμιμο είναι και το ηθικό; Το ερώτημα που έβαλε στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Το θυμηθήκαμε καθώς έγινε γνωστή η απόφαση της  Γ.Γ. Αποκεντρωμένη Διοίκησης  κ. Χριστιάνας Καλογήρου να ακυρώσει την προσπάθεια  του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κορδώνη για την απελευθέρωση χώρου για τους πεζούς στην προκυμαία της Μυτιλήνης που παράνομα έχουν καταλάβει τα καφέ-μπαρ της πόλης.
Δεν θα αναφερθούμε στα «νομικά τεχνάσματα» της απόφασης. Θα τονίσουμε το αυτονόητο:  η νομιμότητα δεν μπορεί να είναι υπερασπιστής της αυθαιρεσίας , της  ασχήμιας και της προσβολής των πολιτών της πόλης μας. Όλους μας ενοχλεί το χάλι της προκυμαίας.  Ο κ. Κορδώνης εδώ και καιρό παλεύει μόνος του να βάλει ένα τέλος σε αυθαιρεσίες που έχουν γίνει θεσμός.
Η κα Καλογήρου, η οποία θα είναι όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα υποψήφια στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,  μάλλον έχει διαφορετική γνώμη. Ακόμη και αν οι λόγοι που έχει επικαλεστεί ισχύουν έχει χάσει το δίκιο της. Γιατί βγήκε κόντρα στο κ. Κορδώνη!  Θα μπορούσε και εκείνη να βοηθήσει προς την κατεύθυνση που παλεύει ο κ. Κορδώνης.  Δεν το κάνει όμως και ουσιαστικά δείχνει ότι αγαπάει περισσότερο τη «νομικοφάνεια»  από την πόλη της Μυτιλήνης.
Παραδίδουμε τη κα Καλογήρου στην κρίση των πολιτών της Μυτιλήνης!

 

(φωτογράφια κάτι από το χθες... για να μην ξεχνάμε ότι η πόλη ήταν όμορφη και μπορεί να είναι όμορφη και σήμερα!! )

Μοιράσου το άρθρο!