Editorial

04/04/2014 - 07:13

Editorial - Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
Ένα μεγάλο επιχειρηματικό και κοσμικό γεγονός ξεκινάει από σήμερα στη Μυτιλήνη. Είναι το 1ο Aegean Fashion Festival. Μετά την επιτυχία της Expo Aegean η εταιρεία ΗΧΩ Α.Ε. διοργανώνει ένα μοναδικό φεστιβάλ μόδας. Μια εβδομάδα μόδας ευρωπαϊκού επιπέδου στη μαρίνα Μυτιλήνης από τις 4 έως τις 7 Απριλίου 2014. Η όλη εκδήλωση  είναι πολύ υψηλού επιπέδου και αντίστοιχη αυτών που διοργανώνονται στην Αθήνα, το Μιλάνο και άλλες μεγάλες πόλεις.

Το Φεστιβάλ περιλαμβλάνει  «stock days» με εκπτώσεις έως 80%. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και τις τέσσερις μέρες επιδείξεις μόδας «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014», με σκοπό την παρουσίαση και προβολή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ, των εσωρούχων και άλλων συναφών υπηρεσιών, αλλά και προϊόντων που εντάσσονται στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της αισθητικής και αφορούν π.χ. σε καλλυντικά, κομμώσεις, μακιγιάζ, μανικιούρ, spa κ.λπ..
Ο  ιδιοκτήτης του γραφείου δημοσίων σχέσεων «Beautiful People», Χάρης Σιανίδης, έχει σχεδιάσει όλη την εκδήλωση. Στις επιδείξεις μόδας θα συμμετάσχουν επώνυμα μοντέλα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως είναι η Κέλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Καραφώτης.
 

Μοιράσου το άρθρο!