Editorial

05/06/2014 - 07:00

Editorial - Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

trong>Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014
ΔΕΥΑΛ χειρότερα δεν γίνεται... Η ιστορία θα είχε γέλιο αλλά μάλλον είναι δράμα.  Από το Πάσχα ο Πρόεδρος της Συκαμιάς Γιάννης Χαλκιώτης είχε ενημερώσει τη ΔΕΥΑΛ για σοβαρό πρόβλημα της αντλίας που οδηγεί τα λύματα της περιοχής στο βόθρο.   Η τουριστική περίοδος είχε ξεκινήσει και κανείς δεν έδινε σημασία στο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.  Πόση υπομονή μπορείς να κάνεις όταν η δυσοσμία σε πνίγει,  όταν τα λύματα καταστρέφουν τη θάλασσα της Σκάλας Συκαμιάς, όταν οι επαγγελματίες της περιοχής καταστρέφονται!
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ίσως είχε άλλες ασχολίες – ήταν και προεκλογική περίοδο – και σιγά να μην ασχοληθεί με τους κατοίκους της Συκαμιάς.
Οι καταγγελίες έπεφταν βροχή ... αλλά για το Σωτήρη Μαρινάτο πέρα βρέχει.
Να όμως που «έβρεξε» και για το Σωτήρη Μαρινάτο. Το βραδάκι της Τρίτης ο κος Μαρινάτος συνελήφθη με τη διαδικασία  του αυτοφώρου μετά από την παρέμβαση της  Εισαγγελέας Μυτιλήνης  και δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ».
Και το θαύμα έγινε! Μεσημέρι Τετάρτης η βλάβη στην αντλία αποκαταστάθηκε!
Τα συμπεράσματα δικά σας. Σίγουρα όμως η λύση δεν είναι χειροπέδες για όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Υπάρχει και η πιο απλή λύση: τους διώχνουμε!
ΥΓ Και μια ερώτηση: Τι προσόντα έχει ο κος Μαρινάτος για να είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ;

ΥΓ2 Σήμερα είναι Ημέρα Περιβάλλοντος.... Χρόνια Πολλά Σωτήρη

Μοιράσου το άρθρο!