Editorial

22/02/2014 - 09:38

Editorial - Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014

yle="text-align: justify;">Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014
Μερικές φορές είναι δύσκολο να κρατήσεις την οργή σου. Σε μια μικρή κοινωνία όπως η Μυτιλήνη δύσκολο να αποκρύψεις το πραγματικό σου πρόσωπο. Γιατρός στο ΙΚΑ Μυτιλήνης που συμμετείχε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την τύχη των ασφαλισμένων, μάλιστα δήλωνε ότι θα τους περιθάλπει δωρεάν  όσο το ΙΚΑ Μυτιλήνης παραμένει κλειστό, αποδείχτηκε προκλητικά υποκριτής!
Ο συγκεκριμένος γιατρός ζητάει παράνομα 10 ευρώ από κάθε ασφαλισμένο για να γράψει τα φάρμακα… «για τον κόπο μου» όπως χαρακτηριστικά λέει. Και το θράσος του είναι τόσο μεγάλο που εκτός από τα 10 ευρώ ζητάει να τον ψηφίσουν στις Δημοτικές Εκλογές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος.
Την υπόθεση γνωρίζει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης κος. Αντώνας. Καλούμε τον κ. Αντώνα να καταγγείλει το συγκεκριμένο γιατρό και να δώσει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες των ασφαλισμένων.
Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν είναι ο μόνος γιατρός. Το προκλητικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αυτός ο γιατρός θέλησε να εμφανιστεί και ως αγωνιστής που πολεμά  για το ΙΚΑ και τους ασφαλισμένους! Προκλητικός, απαράδεκτος!


Σαββατοκύριακο με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Καλή διάθεση να υπάρχει. Κρυφές ελπίδες για το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου. Εκλογικές ετοιμασίες υποψηφίων που προς το παρόν αφορούν μόνο τους υποψηφίους και όχι τους πολίτες.
Απόκριες έρχονται και τώρα όλα τα καρναβάλια μπορούν να κυκλοφορούν με ή χωρίς μάσκες.

Μοιράσου το άρθρο!