Editorial

28/09/2013 - 09:08

Editorial - Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013

>Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013
Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια της νύχτας μεγαλώνει και τα φθινοπωρινά χρώματα αρχίζουν να κυριαρχούν. Εναλλαγή εποχών. Έχει και τα καλά του χειμώνας.  Βέβαια με τέτοια τιμή πετρελαίου θέρμανσης, με μειωμένη και προβληματική ελαιοπαραγωγή, με προβλήματα στα βοσκοτόπια της Λέσβου πώς να ευχηθείς «καλό χειμώνα». Είχαμε μια ελπίδα να δούμε κάποια στιγμή το χειμώνα της Καλλονή να παίζει ποδόσφαιρο στη Μυτιλήνη αλλά θα μείνουμε με την ελπίδα… Τώρα νέα ημερομηνία για το γήπεδο δίνουν το Δεκέμβριο του 2013…. Μάλλον το 2013 θα φύγει χωρίς την Καλλονή στη Λέσβο.
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα δούμε την Καλλονή ούτε από την τηλεόραση. Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αντί για το Σάββατο 28, θα διεξαχθεί το ματς της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ατρόμητο. Το πρόβλημα προέκυψε λόγω του προγράμματος της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική, αφού το Σάββατο έχει αγώνα στο ΟΑΚΑ με τη Θύελλα Ραφήνας. Η λύση βρέθηκε και έτσι το παιχνίδι της Καλλονής με τον Ατρόμητο, μετατέθηκε για δύο μέρες μετά (Δευτέρα) με την ώρα να μένει ίδια (19:30).
To συνδρομητικό κανάλι προτίμησε τον αγώνα της Γ Εθνικής! Ας μας προβληματίσει αυτό το γεγονός…


Και επειδή από αυτή τη στήλη όλο γράφουμε για τα «στραβά» υπήρξε και κάτι αισιόδοξο αυτή την εβδομάδα. Σας παρουσιάσαμε 3 νέα παιδιά της Λέσβου που αγωνίζονται και διαπρέπουν στο χορό στην Αθήνα. Το δημοσίευμά μας άρεσε… Και άρεσε όχι ως μια φοβερή είδηση αλλά ως μια νότα αισιοδοξίας για όλους εκείνους που καθημερινά αγωνίζονται για το όνειρό τους.

Καλό Σαββατοκύριακο

Μοιράσου το άρθρο!