Editorial

25/09/2013 - 05:27

Editorial - Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

yle="text-align: justify;">Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013
Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για το «ακροδεξιό παραλήρημα  του κ. Χατζηκομνηνού». Αφορμή στάθηκε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η στάση του κ. Χατζηκομνηνού που ζήτησε να καταδικαστεί κάθε μορφή βίας και όχι μόνο το συγκεκριμένο συμβάν.
Αλήθεια ποιος δίνει σημασία στα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου; Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου να αναδείξει σε μέγα θέμα την άποψη ενός Δημοτικού Συμβούλου είναι αν μη τι άλλο υπερβολική και μόνο σκοπιμότητες κρύβει.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ενισχύει τη θεωρία των «δύο άκρων» από τη ματιά του ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι ακροδεξιός». Αλίμονο αν οι απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων κρίνονται με τέτοιες λογικές.
Και σε τελική ανάλυση ο κος Χατζηκομνηνός είπε το αυτονόητο. Καταδικάζει κάθε μορφή βίας.
Μόνο ως προεκλογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.Μας θυμίζει η ανακοίνωση τη θητεία του κ. Χατζηκομνηνού στο Δήμο και στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και ότι ο κος Χατζηκομνηνός είναι υπηρέτησης του συστήματος. Σίγουρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με τέτοιες ανακοινώσεις δεν είναι «υπηρέτης της λογικής». Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως από το ψήφισμα φτάνουμε στο βιογραφικό του κ. Χατζηκομνηνού για να αποδείξουμε ότι είναι «ακροδεξιός».
Μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου δεν έχουν καταλάβει ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από ανακοινώσεις παλαιοκομματικής νοοτροπίας που ίσως στο βάθος έχουν και στοιχεία πολιτικής «βίας». Ας ασχοληθούμε με τα σημαντικά θέματα και όχι με ένα ψήφισμα του Δήμου Λέσβου που μόνο διακοσμητικό ρόλο έχει.  Ας μην αρχίσουμε από τώρα μια προεκλογική περίοδο πάνω στο αίμα του Παύλου Φύσσα.  Ας καταδικάσουμε την «βία» που υπάρχει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
 

Μοιράσου το άρθρο!