Editorial

13/05/2014 - 06:03

Editorial - Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τρίτη 13 Μαΐου 2014
Επισκέπτες θα έχουμε σήμερα. Τρίτη και 13 και ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς θα είναι για μερικές ώρες κοντά μας. Όχι δεν θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση με σημαίες και σκηνοθέτες. Δεν είναι εποχή για τέτοια σκηνικά.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα ενδιαφερθεί για τους αγρότες του νησιού μας. Έτσι αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί μας θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικής Συνεταιρισμών όπου θα συναντήσει αγρότες του νησιού μας. Τώρα ποιους αγρότες θα συναντήσει και πως έχουν επιλεγεί αυτοί οι αγρότες μην το ρωτάτε δεν έχει νόημα. Η κάμερα ίσως καταγράψει τη συνομιλία του πρωθυπουργού με έναν ευτυχισμένο αγρότη.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός σε ξενοδοχείο της πόλης μας θα δει τοπικά στελέχη και υποψηφίους που έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Η τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού -καλό είναι να μην ξεχνάμε- είχε συνδεθεί με την υπόσχεση για το «σπάσιμο» του Δήμου Λέσβου. Βέβαια τώρα τελευταία κανείς δεν μιλάει για αυτό, η ιστορία έχει ξεχαστεί… Έτσι θέλουν να πιστεύουν όσοι ευθύνονται για τη μη διάσπαση του Δήμου Λέσβου. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ως ανέκδοτο: ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου! Κοιτάμε το ημερολόγιο και βλέπουμε ότι είναι Τρίτη και 13, δεν είναι πρωταπριλιά.
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός να μιλήσει για αυτό το θέμα και να πάρει καθαρή θέση. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από μερικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήθεν έκαναν το δικό τους παιχνίδι με τις αλλαγές στον Καλλικράτη. Αν ολόκληρος Πρωθυπουργός που έσωσε την πατρίδας μας (βεβαίως, βεβαίως …) από την καταστροφή δεν μπορεί να διασπάσει το Δήμο Λέσβου τότε ο η Λέσβος  θα μείνει για πάντα ένας ενιαίος Δήμος.
Με το καλό λοιπόν να μας έρθει ο Αντώνης Σαμαράς. Καλές οι επισκέψεις, έστω και ένα πρόβλημα να λυθεί θετικό είναι… αρκεί να μην έχουν μόνο προεκλογικό χαρακτήρα. Να μας γνωρίσει καλύτερα ο Πρωθυπουργός και να μας αγαπήσει!

Μοιράσου το άρθρο!