Editorial

25/02/2014 - 06:27

Editorial - Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

yle="text-align: justify;">Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014
Πολλές ειδήσεις είχε η βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από το μεγάλο θέμα του Καλλικράτη και τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Λέσβου Αλέξανδρου Κουτσαντώνη.
Ο κος Κουτσαντώνης αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα που απασχολεί τη Νέα Δημοκρατία και δεν είναι άλλο από την εύρεση – στήριξη Δημάρχου στη Λέσβο.  Ο κος Κουτσαντώνης τόνισε ότι οι εκλογές είναι εξετάσεις.  Απέρριψε την ιδέα στήριξης του κ. Γαληνού γιατί αυτό θα  θεωρηθεί ότι  η Νέα Δημοκρατία στις εξετάσεις αντιγράφει από έναν «καλό μαθητή»! Ο «καλός μαθητής» είναι ο Σπύρος Γαληνός και ο «κακός μαθητής» (;) είναι η Νέα Δημοκρατία που δεν έχει βρει ακόμη υποψήφιο Δήμαρχο.
Πραγματικά ο τρόπος σκέψεις του κ. Κουτσαντώνη και της Νέας Δημοκρατίας  μας εκπλήσσουν. Πιστεύαμε ότι στην εποχή μας το ζητούμενο είναι ικανά πρόσωπα που να μην έχουν καμιά σχέση με το στενό κομματικό σύστημα. Το ζητούμενο είναι προγράμματα, ιδέες και στελέχωση του ψηφοδελτίου με ικανά πρόσωπα.  Το ζητούμενο δεν είναι αν η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει στις εξετάσεις  για το Δήμαρχο Λέσβου βάφοντας γαλάζιο το Δήμο.... Το ζητούμενο είναι αν θα πετύχει  ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί.
Από την άλλη χθες η υποψηφία Περιφερειάρχης  Αγλαΐα  Κυρίτση αποχαιρέτησε τους θεατές της ΕΡΤ και ουσιαστικά ξεκινάει τον αγώνα της για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αξίζει να παρακολουθήστε το βίντεο με την αποφώνηση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων. Πραγματικά τα λόγια της μας συγκίνησαν. Γιατί είχαν και ψυχή και πολιτική τοποθέτηση. Όπως αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κουτσαντώνη.
 (Ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις δικές του σκέψεις βλέποντας τα δύο βίντεο)
 

Μοιράσου το άρθρο!