Εκπαίδευση

16/01/2022 - 16:51

Βραβεύτηκε ο «Ήρωας με το ένα χέρι» του Δημοτικού Σχολείου Λ. Θερμής

Βραβεύτηκε ο «Ήρωας με το ένα χέρι»

 

Το cd-rom που έφτιαξε πέρυσι το Δ.Σ. Λουτρόπολης Θερμής για τον Θερμιώτη ήρωα του1940  Γιάννη Καρακωνσταντή  πήρε βραβείο στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό  με θέμα: «Το σχολείο αφηγείται»

Το cd-rom που έφτιαξε το σχολείο για να τιμήσει τον τον Θερμιώτη Γιάννη Καρακωνσταντή, τον άνθρωπο , που πολέμησε με αυταπάρνηση και έχασε το ένα του νέρι στα βουνά της Αλβανίας το 1940 βραβεύτηκε στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Το σχολείο αφηγείται»

# Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας.

# Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε διαδικτυακά λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί σ΄αυτήν συμμετείχαν (εκτός από τους μαθητές της σημερινής ΣΤ΄ τάξης), ο γιός του Αντώνης και η κόρη του Αντωνία, καθώς και ο ανιψιός του Δ.Καμενής (πρώην Δήμαρχος της κωμόπολης). 

# Το σχολείο εκτός από το cd-rom τίμησε τον Θερμιώτη ήρωα του 1940 και με αφιέρωμα στο ημερολόγιο - ατζέντα, που εξέδωσε για το 1922 σε συνεργασία με την Δημόσια Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!