Ελλάδα

23/12/2021 - 19:49

O Σταύρος, η Μαριλένα και το παιδί τους....Ωραίοι Άνθρωποι

Παραχώρησαν τις θέσεις τους στο αεροπλάνο για να μεταφέρουν βρέφος απο τη Μήλο στην Αθήνα

Μια όμορφη είδηση που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς στις μέρες μας, διότι μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Οι γιορτές πάντα είναι ιδιαίτερες και τους περισσότερους από εμάς, μας πιάνει μία ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο, τον άστεγο, τον ηλικιωμένο, τον φτωχό…

 

Όταν όμως μιλάμε για λόγους υγείας , τα πράγματα είναι διαφορετικά και πάντα τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και πάντα ανθρώπινα.

 

Μια οικογένεια από τη Μήλο, ο Σταύρος, η Μαριλένα και το παιδί τους , έκαναν κάτι πολύ σημαντικό, προσφέροντας χαρά και ελπίδα σε μία άλλη οικογένεια! Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, εκτιμούμε ότι όλοι αυτό θα πράτταμε και θα αναβάλλαμε για λίγο τις διακοπές μας!

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια το μεσημέρι της Τρίτης 21/12/2021, ανέβαλαν το ταξίδι τους από Μήλο για Αθήνα, παραχωρώντας τις θέσεις τους στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει ένα βρέφος 5μηνών, που έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί για λόγους υγείας, στην Αθήνα!

 

Η οικογένεια εισέπραξε και τα εύσημα του Κέντρου Υγείας Μήλου: Μπράβο σας παιδιά! Η καλή σας πράξη να σας γεμίζει υγεία και παντοτινή ευτυχία! Σας ευχαριστούμε όλοι αναφέρουν σε ανακοίνωση στο διαδίκτυο.

δφ

πηγη:

https://cyclades24.gr

Μοιράσου το άρθρο!