|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Μήνυμα πως η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση με σταθερά βήματα έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως η χώρα δοκιμάστηκε πολύ σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρήκε το κουράγιο να παλέψει και να το διορθώσει.
Μιλώντας στο συνέδριο «Τολμήστε τη Δημοκρατία» ο πρωθυπουργός επισήμανε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά την ισορροπία θέτοντας την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη ως βασικά συστατικά της δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση σε όσους, όπως είπε, θέλουν να γυρίσουν πίσω για να ακολουθήσουν μια ψεύτικη ανάπτυξη με δανεικά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση διάλεξε να σταθεί στα πόδια της για να κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση που έχει γίνει ποτέ.
«Η χώρα ξαναβρίσκει το δρόμο της, μπαίνει σε ανάπτυξη και αποκαθιστά τις αδικίες. Αυτό το καταφέραμε γιατί πιστέψαμε στην Ευρώπη, δεν πιστέψαμε στις σειρήνες του εξτρεμισμού και του λαϊκισμού» επισήμανε ο πρωθυπουργός.
Σε ερώτηση για το αν η δημοκρατία κινδυνεύει από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν υπάρχουν Έλληνες που συμμορφώνονται με τις αρχές του ναζισμού, ενώ εκτίμησε πως όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή το κάνουν για να τιμωρήσουν, κυρίως για την ανεργία.
πηγή: www.tovima.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Τσίπρας: Στη Λέσβο το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής – Η μεγάλη εξαγγελία από τη ΔΕΘ
"Η αποψινή βραδιά είναι ξεχωριστή, γιατί εδώ, στη Θεσσαλονίκη, φιλοδοξούμε να σας παρουσιάσουμε, όχι...
|
Το σπίτι του τρόμου – Βρέφος με 20 μαχαιριές, έγκυος 15χρονη και σκοτεινά μυστικά
Καθοριστική θεωρείται η σημερινή ημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης της Κυψέλης, καθώς τα τρία...
|
Φρίκη χωρίς τέλος στο «σπίτι» με το νεκρό βρέφος – Σύφιλη σε δύο ανήλικα, κάμερες και έρευνα για ανθρωποκτονία
Νέα σοκαριστικά στοιχεία στην Κυψέλη: σύφιλη σε δύο ανήλικα, νεκρό βρέφος με κακώσεις, κάμερες στο...
|
Ομάδα μεταναστών πέταξε πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις
Νέα ένταση σημειώθηκε χθες το βράδυ στη φυλασσόμενη κλειστή δομή προσωρινής διαμονής αιτούντων άσυλο...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις