Ελλάδα

09/09/2014 - 20:09

ΣΥΡΙΖΑ: Θα πρόσφερε γέλιο ο Σαμαράς, αν δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας...

style="text-align: justify;"> 
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο  κ. Σαμαράς θα προσέφερε άφθονο γέλιο με τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αν δεν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.
 
Στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφερόμενη στις δηλώσεις Σαμαρά, κατά τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, σημειώνει επίσης: «Παραμένει, όμως, πρωθυπουργός μιας χώρας που έχει βιώσει τις πιο δραματικές συνέπειες μιας βάρβαρης και αντικοινωνικής πολιτικής, για την οποία εν λέει λέξη».
 
Και προσθέτει: «Δεν σταματά, όμως, να αναμασά με απαράμιλλο κυνισμό δηλώσεις για έξοδο από το μνημόνιο, το οποίο την ίδια στιγμή εφαρμόζει με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό».
 
Στην ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου τονίζει επίσης ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα των πολιτών της και όχι μαριονέτες που χορεύουν στο ρυθμό των ισχυρών.
 
πηγή: www.protothema.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!