Κοινωνία

03/03/2011 - 20:36

Η καπηλεία του νεκρού αστυνομικού στη Λέσβο

up date  04/03/2011:

Συνεχίζεται η καπηλεία του νεκρού αστυνομικού στη Λέσβου-Δείτε το βίντεο της ντροπής!

 

 

 

Τις τελευταίες 48 ώρες ζούμε κάτι μοναδικό στη Λέσβο:  μια ομαδική προσπάθεια καπηλείας  του δολοφονημένου αστυνομικού Ιωάννη Ευαγγελινέλη.

"Δυστυχώς" ο άτυχος αστυνομικός είχε επώνυμο με την κατάληξη "έλης". Ξεκίνησαν από χθες (2/3/2011) τα ηλεκτρονικά μέσα τη Λέσβου να μιλούν για το "παλικάρι της Λέσβου". Τη σκυτάλη πήρε μετά ο Δήμαρχος Λέσβου με τηλεοπτικές δηλώσεις. Ακολούθησαν κόμματα  και φορείς  με ανακοινώσεις για το "παλικάρι της Λέσβου".

Φαίνεται ότι η μαυρίλα στη Λέσβο είναι τόσο μεγάλη που έχει άμεση ανάγκη από ήρωες. Τι κι αν ο άτυχος αστυνομικός δεν είναι στα δημοτολόγια της Λέσβου , τι κι αν δεν έχει  σπίτι στη Λέσβο , τι κι αν δεν έμεινε ποτέ εδώ, τι κι αν δεν τον ξέρει κανείς στο Πλωμάρι  ...  Αυτά όλα δεν έχουν καμία σημασία.  Εμείς θέλουμε να είναι το παλικάρι της Λέσβου!!!!

Τα κοράκια έχουν τόση μεγάλη ανάγκη από ήρωες που έχουν ανοίξει τηλεφωνικούς καταλόγους και ενοχλούν όλους τους ανθρώπους με το ίδιο επώνυμο που μένουν στη Λέσβο.

Μήπως πρέπει να νιώθουμε λίγο άσχημα για αυτή την ομαδική καπηλεία?

Αν κάποιο άλλο  παλικάρι είχε συλληφθεί για βιασμούς και δολοφονίες στην Αθήνα   έχοντας κάποια  καταγωγή από τη Λέσβο τότε θα λέγαμε το "τέρας της Λέσβου" ?  Μάλλον όχι...

Εμείς ως Lesvosnews δεν θα  ασχοληθούμε άλλο  με αυτό το παραμύθι τους.  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε την συνδρομή των ειδικών (ψυχιάτρων) για αυτή την ομαδική παράκρουση που ζει η Λέσβος τις τελευταίες 48  ώρες!

Μήπως εκτός από το παρατσούκλι είμαστε και κασμάδες στο μυαλό.... ;

Μοιράσου το άρθρο!