Κοινωνία

29/12/2011 - 13:31

25.200.000 ευρώ για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης - Μια σημαντική μέρα!!!

yle="text-align:justify;">
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αθανάσιου Γιακαλή εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Βορείου Αιγαίου το έργο «Αναδιαμόρφωση, Επέκταση και Προμήθεια Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βοστάνειο» με συνολικό προϋπολογισμό 25.200.000 ευρώ.

Τελικός δικαιούχος του έργου θα είναι η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ.

Το έργο αφορά τη δημιουργία νέας πτέρυγας(2 νέα κτίρια), ανακαίνιση των υπαρχόντων κτιρίων, τη δημιουργία νέου βιολογικού καθαρισμού καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής δήλωσε:

 

 

«Είναι μια σημαντική μέρα σήμερα, γιατί μια προσπάθεια πολλών ετών από πολλούς ανθρώπους είχε θετική κατάληξη. Το έργο αυτό που είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Βορείου Αιγαίου θα συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ενώ κατά την εκτέλεσή του θα απασχοληθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι και θα υπάρξει ένας σημαντικός οικονομικός κύκλος εργασιών.

Οφείλω να συγχαρώ τις διοικήσεις και τις τεχνικές και διοικητικές   υπηρεσίες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, τις τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, τη ΔΕΠΑΝΟΜ καθώς και την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν και για το τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε σε συνεχή επαφή τόσο με τη ΔΕΠΑΝΟΜ όσο και με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης ώστε το έργο το δυνατό συντομότερο να δημοπρατηθεί.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή εξέλιξη και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε αυτό το μεγάλο έργο να ολοκληρωθεί.».                                                       

Μοιράσου το άρθρο!