Κοινωνία

09/12/2010 - 16:25

Απάντηση Δημήτρη Χαλκιώτη στο LesvosNews

Από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής λάβαμε την παρακάτω απάντηση για το άρθρο μας  13.000 Ευρώ για έπιπλα με την υπογραφή Δημήτριος Χαλκιώτης!!! Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Με αφορμή το σχόλιο σας, που αφορά στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας,  Δημήτρη Χαλκιώτη, για την αγορά επίπλων συνολικής αξίας μέχρι 13.000 επισημαίνονται τα εξής:

Η αγορά επίπλων αφορά στον εξοπλισμό συνολικά εννέα  γραφείων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, εκ των οποίων, ορισμένα εξ αυτών, στις υπηρεσίες της Σύρου και της Σάμου και όχι μόνο για το γραφείο του Γενικού Γραμματέα.

Τα έπιπλα, στα οποία γίνεται αναφορά ότι υπάρχουν σε άλλες υπηρεσίες, που πιθανόν να καταργηθούν το επόμενο διάστημα, δε θα μπορούσαν στην παρούσα φάση να αξιοποιηθούν, καθώς ανήκουν στις υφιστάμενες υπηρεσίες.

Λόγοι ανάγκης και όχι σπατάλης, οδήγησαν τον κ. Χαλκιώτη στην υπογραφή αυτής της απόφασης, καθώς μια προσεκτικότερη ανάγνωση θα έδινε απάντηση στο που μετακινήθηκε ο εξοπλισμός του πρώην υπουργείου.

 

Απάντηση LesvosNews:

Τα στοιχεία αυτά τα γνωρίζουμε και τα έχουμε δημοσιεύσει στο αρχικό μας άρθρο.  Οι  αντιρρήσεις μας σε όλα τα παραπάνω αφορούν το γεγονός ότι ακόμη επιπλώνουμε γραφεία...αυτό κάνει κάθε κυβέρνηση!

Αλήθεια τι έγιναν τα έπιπλα των ολυμπιακών αγώνων?  Πόσα ρεπορτάζ έχουν προβληθεί για την τύχη τους (πλιάτσικο,καταστροφές,μη αξιοποίηση)

Δεν κάνουμε θέμα τις 13.000 Ευρώ αλλά τη λογική που θέλει τον πολίτη  ακόμη να επιπλώνει γραφεία του Δημοσίου ....! ! !

Δυστυχώς κύριε Χαλκιώτη μπορεί να έχετε καλές προθέσεις αλλά είστε αναγκασμένος να λειτουργήσετε μέσα σε μια λογική που δημιουργεί τα γνωστά αδιέξοδα!!!

Να μην μιλήσουμε για το ανέκδοτο της αλλαγής της πινακίδας στο πρώην Υπουργείο Αιγαίου κάθε μερικούς μήνες...?

Μοιράσου το άρθρο!