Κοινωνία

03/06/2011 - 13:57

up date Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απαντά με ψέμα στο Lesvosnews

up date ώρα   13:57  (03/06/2011)  Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απαντάει στο Lesvosnews

Σε σημερινή σας ανάρτηση αναφέρετε σε δημοσίευμά σας με τίτλο «Άρχισαν τα ρουσφέτια στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τη δακοκτονία στη Λέσβο», που αφορά στην πρόσληψη εργοτοτεχνικού προσωπικού για την δακοκτονία, πως δήθεν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει προσλάβει 19 άτομα ως εργάτες αποθήκης.

Το δημοσίευμά σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε ότι αφορά τον αριθμό των εργατών που θα προσληφθούν στην αποθήκη υλικού. Στην συγκεκριμένη αποθήκη ο αριθμός των εργατών που θα εργαστεί θα είναι 10.

Απάντηση Lesvosnews: Ασφαλώς και δεν περίμενε κανείς από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να πει "ναι κάναμε ρουσφέτια" Για το αν λέμε την αλήθεια ή όχι ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να πάει  κάποιος να δει ποια άτομα αυτή τη στιγμή  εργάζονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ έχουν προσληφθεί δήθεν για την αποθήκη δακοκτονίας; Είναι θλιβερό που η Περιφερεια Βορείου Αιγαίου υιοθετεί τέτοιες τακτικές!!! 03/06/2011  Αρχική Δημοσίευση ώρα  10:50 -------------------------------------------------------

Και ενώ ο αγροτικός κόσμος της Λέσβου είναι συγκλονισμένος από την μείωση κατά 50% του προσωπικού στη δακοκτονία στη Λέσβο...

Και ενώ οι  Βουλευτές καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή για το μεγαλό πρόβλημα...

Η Περιφερεία Βορείου Αιγαίου αντι να αντιδράσει και να ζητήσει την αύξηση του εργατοτεχνικού προσωπικού  ασχολείται με τα ρουσφέτια των εργατών Δακοκτονίας!!!

Σύφμωνα με πληροφορίες του Lesvonsews  από την Τετάρτη 1 Ιουνίου   έχουν προσληφθεί 19 άτομα  στη Λέσβο ως εργάτες αποθήκης!!!!  ( Να τονίσουμε ότι τα προηγούμενα έτη που ο αριθμός των εργαζόμενων στη δακοκτονία ήταην διπλάσιος οι εργάτες στην αποθήκη ήταν 10 !!!!) Τα άτομα αυτά θα προσληφθούν επίσημα όταν βγει  η προκήρυξη για τους Αρχιεργάτες!

Δυστυχώς κάποιοι παρόλα τα όσα συμβαίνουν  στη χώρα μας δεν βάζουν μαυαλό!!!

Μοιράσου το άρθρο!

geotee