Κοινωνία

26/04/2012 - 08:47

Φώτης Ξύδας: το φυλλάδιό του βρώμισε την πόλη μας !!!

Φ

ώτης Ξυδάς Υποψήφιος Βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμμαχία στη Λέσβο
Θα περιμέναμε από το κ.  Φώτη Ξύδα (ένας άνθρωπος που τιμά τη Λέσβο,απερχόμενος πρεσβευτής της Ελλάδας στην Aγκυρα) να μη χρησιμοποιεί ξεπερασμένες μεθόδους για την προβολή του.
Το να τοποθετείς το εκλογικό σου φυλλάδιο στα παρμπρίζ αυτοκινήτων  (ή οι διανομείς ή οι οδηγοί να το πετούν στα πεζοδρομία)   είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Η πόλη  μας βρομίζει ακόμη περισσότερο!
Το εκλογικό φυλλάδιο έχει αξία όταν το μοιράζεις χέρι με χέρι και όχι ως διαφημιστικό φυλλάδιο πιτσαρίας ή φθηνού σούπερ μάρκετ.
Κρίμα για το κ. Φώτη Ξύδα , θα περιμέναμε μια άλλη νοοτροπία...

Υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι ίσως την ευθύνη το έχει η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διανομή του φυλλαδίου. Δεν παύει όμως το φυλλάδιο να είναι του κ. Φώτη Ξύδα και ως εκ τούτου η ευθύνη  του ανήκει.

Δείτε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί (26/04/2012) σε κεντρικούς δρόμους της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά την αποκομιδή των σκουπιδιών και ενώ οι υπάλληλοι του δήμου είχαν μαζέψει μεγάλο τμήμα των σκόρπιων φυλλαδίων. Η διανομή του φυλλαδίου πρέπει να έγινε χθες βράδυ...

(Ελπίζουμε να προσέξουν οι άλλοι υποψήφιοι βουλευτές και να μην ακολουθήσουν τέτοιες μεθόδους....)

Μοιράσου το άρθρο!