Κοινωνία

24/02/2011 - 22:35

O τραυματισμένος φοιτητής Θ. Αγγελόπουλος περιγράφει τα επεισόδια στη Γ.Γραμματεία Αιγαίου

"Η πορεία ξεκίνησε από τα κεντρικά λύκεια της Μυτιλήνης με προορισμό τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου, όπου μία αντιπροσωπεία καθηγητών, εργαζομένων στα πρωτοβάθμια σωματεία θα παρέδιδε ένα ψήφισμα. Μπροστά από τη Γενική Γραμματεία υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ. Ενώ περιμέναμε να επιδοθεί το ψήφισμα και χωρίς να έχει προκληθεί από τους διαδηλωτές καμία ένταση – ούτε καν υβριστικά συνθήματα δεν λέγαμε – ένα δακρυγόνο στρέφεται εναντίον μας. Γίνεται έφοδος από μια άλλη διμοιρία που βρίσκεται πίσω από τους διαδηλωτές, η οποία αρχίζει να χτυπά ανεξέλεγκτα χωρίς λόγο και αιτία."

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 3 άτομα, μεταξύ αυτών και ο κ. Αγγελόπουλος. Πρόκειται για μία εργαζόμενη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, που έχει μώλωπες σε όλη την αριστερά πλευρά του σώματός της από τα γκλομπ των αστυνομικών και ένας φοιτητής του μεταπτυχιακού του τμήματος Κοινωνιολογίας, στο πόδι του οποίου έσκασε μια κρότου-λάμψης. Ο κ. Αγγελόπουλος, την ώρα που άρχισε η ένταση, όπως του περιέγραψαν εκ των υστέρων, χτυπήθηκε από πίσω με γκλομπ.

πηγη: tvxs.gr Σημείωση Lesvosnews: "Μπράβο"  στο ανθρωποειδές που χτύπησε από πίσω έναν άοπλο  φοιτητή με το γκλοπ!  Τόσο μάγκας είναι...  Η οικογένειά του πρέπει να είναι περήφανη για το σπλάχνο της !!!!  Άξιος ο μισθός του !  Παρακαλούμε για την γρήγορη προαγωγή του !!!!

Μοιράσου το άρθρο!