Κοινωνία

08/01/2024 - 21:36

11 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα Κομνηνού

Πέρασαν 11 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα Κομνηνού ο πατέρας όλων μας ακόμα και τώρα η απουσία του είναι πολύ αισθητή για όλους μας... Καθώς τον θυμάμαι έρχονται στο μυαλό μου τα τελευταία λόγια του και συγκεκριμένα η φράση "ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ"... Αυτή η φράση θα με ακολουθεί σε όλη την πορεία της ζωής μου,ειχε ένα δικό του τρόπο και χαρακτήρα που σε έκανε να πιστεύεις πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι, αλλα ταυτόχρονα και μια πολύ μεγάλη δοκιμασία, είχε ένα μεγαλείο ψυχής που δύσκολα το συναντάς σε ανθρώπους την σήμερον ημέρα, μια καρδιά που χωρούσε όλον τον κόσμο... Ώσπου δεν άντεξε και έφυγε στην αγκαλιά των αγγέλων.

Για εμένα ήταν πατέρας μου ένας πατέρας με όλη την σημασία της λέξεως, γιαυτό ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο μυαλό μου.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φέρνουν πάνω στον κόσμο ένα μεγάλο φως που ακόμα και αν φύγουν από την ζωή αυτό το φως παραμένει. Όταν χάνουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ πρέπει να μάθουμε να μην ζούμε χωρίς αυτόν, αλλά να ζούμε με την αγάπη που άφησε πίσω του. Όσο λοιπόν υπάρχει αγάπη και μνήμη δεν υπάρχει αληθινή απώλεια.

Πατέρα Κομνηνέ.....

Αιωνία η μνήμη σού!

Κλείνοντας Ιακωβε μου και Ταρσιζιε να είστε πάντα γερόι να τον θυμόσαστε.

 

Με εκτίμηση και σεβασμο

ΔΕΛΗΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Μοιράσου το άρθρο!