|

128 φιάλες ζωής από την τριήμερη αιμοδοσία στη Μυτιλήνη

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Με ικανοποιητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η τριήμερη αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης τον Σεπτέμβριο.

Συνολικά 166 συμπολίτες προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, εκ των οποίων τελικά αιμοδότησαν οι 128, συγκεντρώνοντας πολύτιμες φιάλες ζωής. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως 23 από αυτούς ήταν νέοι εθελοντές, γεγονός που αποδεικνύει ότι το μήνυμα της αλληλεγγύης περνά στις νεότερες γενιές.

Ο Σύλλογος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Παράρτημα Μυτιλήνης καθώς και στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία.

Η αιμοδοσία παραμένει μια πράξη ανεκτίμητης αξίας, που σώζει ζωές και ενισχύει την κοινωνική συνοχή.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις