Κοινωνία

26/06/2012 - 00:10

26 Ιουνίου: παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

yle="text-align:justify;">Με πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα θα υποδεχτεί και φέτος το ΚΕΘΕΑ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Με κεντρικό μήνυμα «Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η φετινή εκστρατεία επικεντρώνεται στην ανάγκη για υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων και όλων εκείνων που την περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, που βρίσκονται στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο. 

Σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, αθλητικοί αγώνες, ενημερωτικές δράσεις, αλλά και παρεμβάσεις ενημέρωσης - υποστήριξης για τους χρήστες στο δρόμο, καθώς και εκδηλώσεις μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα.  
 

Μυτιλήνη 26/06/2012  Πλατεία Σαπφούς -  ώρα 20:30

το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «Πνοή» σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης διοργανώνουν εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, που θα πλαισιώνονται από μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της «Πάραλου» και των «Μουσικών Αλχημειών»

Μοιράσου το άρθρο!