Κοινωνία

23/06/2011 - 14:07

26 Ιουνίου Παγκόσμια Ημερά κατά των Ναρκωτικών- Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ στη Μυτιλήνη

Το ΚΕΘΕΑ-Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Μυτιλήνης με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών την Κυριακή 26/06/2011, θα βρίσκεται στην Πλατεία Σαπφούς.

 Με ενημερωτικό περίπτερο και διοργάνωση συναυλίας, η Μονάδα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης στα θέματα της εξάρτησης και της απεξάρτησης. Με κεντρικό μήνυμα «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η φετινή εκστρατεία έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων, να στηρίξει εκείνους που στην περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των  εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο. Το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργεί από τις 18:00 μέχρι τις 23:30, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει συναυλία με τους:
  • Donstyle (V.I.P.Z – MGS – DonPetriS – DonX-ray – Deco) & το
  • Μουσικό Σχήμα NEMESIS
Η Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ στη Μυτιλήνη δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2008 και παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής τηρώντας το απόρρητο.   Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Μυτιλήνης για την παραχώρηση του χώρου και της εξέδρας, τα μουσικά συγκροτήματα καθώς και τους:
  • Νίκο Μηλιωρέλλη
  • ΗΧΟ Α.Ε     για την υποστήριξή τους.

Μοιράσου το άρθρο!