Κοινωνία

13/10/2019 - 22:05

30 ρομαντικά λεπτά στη Μυτιλήνη! Ευχαριστούμε ΔΕΗ !

Είναι Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Είναι και Πανσέληνος. Βρίσκεσαι στην πόλη της Μυτιλήνης, στο νησί της Λέσβου. Εσύ όμως δεν έχεις καθόλου ρομαντική διάθεση. 

Κάθεσαι στο σπίτι σου και βλέπεις αθλητικά ή "το κόκκινό ποτάμι". 

Μπορεί να είσαι και κανένας επαγγελματίας που έχει το θράσος Κυριακή βράδυ να δουλεύει. 

Επειδή από τη ζωή σου έχει χαθεί ο ρομαντισμός, η ΔΕΗ στο αγαπημένο μας νησί, σε φροντίζει. 

Τραβάει για μισή ώρα μια γενική διακοπή ρεύματος και.... τι θα κάνεις;

Θα βγεις έξω , θα δεις το φως από το φεγγάρι! Θα ξυπνήσει μέσα σου ο ρομαντικός χαρακτήρας που κοιμάται! Και αυτός ο χαρακτήρας δεν θα γκρινιάξει καθόλου.

Απεναντίας θα πει από τη ψυχή του: ευχαριστούμε ΔΕΗ ! ευχαριστούμε για τα τριάντα ρομαντικά λεπτά! (Τόσο κράτησε η διακοπή στην πόλη της Μυτιλήνης - λίγο περισσότερο στις υπόλοιπες περιοχές) 

 

ΥΓ 1 : Ασφαλώς και οι βλάβες είναι μέσα στη ζωή. Οι συχνές όμως βλάβες Δεν είναι μέσα στη λογική. Και ασφαλώς κανείς δεν είναι υπεύθυνος...

ΥΓ2:  Το προσωπικό της ΔΕΗ και όλοι οι τεχνικοί αξίζουν πολλά μπράβο για τη σύντομη αποκατάσταση της βλάβης

ΥΓ3: Αν σου κάηκαν συσκευές κράτησε την ψυχραιμία σου... θα ξοδέψεις πολλά χρήματα για να πάρεις αποζημίωση...αν πάρεις...

ΥΓ4: Κάτι παλιές κουβέντες για νέο εργοστάσιο, για αναζήτηση χώρου, για διαμαρτυρίες κτλ... μην τα θυμάσαι και μαυρίζεις τη ψυχή σου τώρα που σε ρομαντική διάθεση! 

 

up date η αιτία της διακοπής ρεύματος :

Σε απόρριψη φορτίου από 4 μονάδες του ΑΣΠ Μυτιλήνης οφείλεται το γενικό μπλακ άου που βύθισε στο σκοτάδι για μισή ώρα ολόκληρη τη Λέσβο. Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο προϊστάμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Παναγιώτης Σαμαράς « Δεν πρόκειται ουσιαστικά για βλάβη αλλά μια κατάσταση που όταν συμβαίνει συνήθως σε μία μονάδα , δε γίνεται αντιληπτό από το δίκτυο και τους καταναλωτές. Όταν όμως συμβαίνει και με τις 4 μονάδες όπως έγινε χθες το βράδυ, αναγκαστικά διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλο το νησί»

Μοιράσου το άρθρο!