Κοινωνία

12/03/2013 - 06:09

35 μέρες απραξίας-αδιαφορίας Δημοτικής Αρχής

35 μέρες απραξίας-αδιαφορίας Δημοτικής Αρχής

35 μέρες απραξίας-αδιαφορίας Δημοτικής Αρχής

5 Φεβρουαριού 2013 από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας λάβαμε  την άνω φωτογραφία από την περιοχή Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης  (Μητρελια 7 , κάτω  από την Γυμνασιάρχου Δαυίδ)

35 μέρες μετά και παρόλο ότι η υπηρεσία καθαριότητας έχει ειδοποιηθεί η δημοτική αρχή αδιαφόρησε προκλητικά και ... ο "κακός πολίτης" πρόσθεσε στο "ντεκορ" και να ένα στρώμα!

 Τότε που είχαμε αναρτήσει το θέμα γράφαμε:

Σ’ αυτή την περίπτωση η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον «πολίτη» που έχει μπερδέψει σκόπιμα τα οικιακά σκουπίδια με τα οικοδομικά μπάζα.
Από την άλλη όμως εντύπωση προκαλεί ότι οι εργάτες καθαριότητας βλέπουν κάθε μέρα αυτό το χάλι και δεν ενημερώνουν τους συναδέλφους τους που συλλέγουν ογκώδη αντικείμενα να καθαρίσουν την περιοχή.
Το γεγονός ότι ένας «πολίτης» έκανε κάποιο παράπτωμα και βρώμισε την περιοχή δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι.
Ασφαλώς και όλοι αναγνωρίζουμε τον αγώνα που κάνει ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κουνιαρέλλης. Χρειάζεται όμως και τη δική μας βοήθεια και αν χρειαστεί ας καταγγείλουμε και εμείς τους «πολίτες» που δεν μας σέβονται.

 

Σήμερα δεν ξέρουμε τι πρέπει να γράψουμε... Να αποδώσουμε την αδιαφορία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου στον ύπνο; Ότι δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουν μετά από 35 μέρες δεν έχουν καμία δικαιολογία...

Μοιράσου το άρθρο!