Κοινωνία

11/01/2016 - 19:25

42.000 κιλά πορτοκάλια και μανταρίνια σε απόρους της Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του   Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα εξής:

Και για την καινούργια χρονιά συνεχίζουμε το Πρόγραμμα δωρεών διανομής φρούτων για τους άπορους Δημότες μας. Θυμίζω ότι όλα τα φρούτα που μοιράσαμε και θα μοιράσουμε, είναι αποτέλεσμα της διεκδίκησης μας, από τα αδιάθετα αγροτικά προϊόντα, λόγω εμπάργκο της Ε.Ε στην Ρωσία.
Αυτή τη φορά, παραλάβαμε και θα μοιράσουμε 42.000 κιλά πορτοκάλια και μανταρίνια. Σε συνεργασία όπως πάντα με  φορείς του Δήμου μας, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και δραστηριοποιούνται στην περίθαλψη και παροχή βοήθειας σε απόρους Δημότες μας. Η διάθεση μέσω φορέων γίνεται και για λόγους εξυπηρέτησης, όσο το δυνατόν περισσότερων Δημοτών μας σε κάθε γωνιά του Δήμου Λέσβου, αλλά και γιατί πιστεύουμε στην  συνέργεια όλων, προκειμένου να καταφέρουμε το καλύτερο, με στόχο πάντα και την ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας. 
Για άλλη μια φορά, τονίζω, ότι δεν υπάρχει θέση για παραγοντισμούς από κανέναν πλέον, μιας και την επαίσχυντη αυτή κρίση που βιώνουμε επιβάλλεται να την παλεύουμε όλοι μαζί, μακριά από παθογένειες του παρελθόντος.
Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους   του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, όσοι  είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και όσοι διαθέτουν κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (είναι η κάρτα που έχουν προμηθευτεί από τα ΚΕΠ). Για την παραλαβή των φρούτων  πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά, ( κάρτες δικαιούχου, αντίγραφο αίτησης ΤΕΒΑ και ταυτότητα). 
Σε ότι αφορά την διάθεση των πορτοκαλιών και μανταρινιών στους δικαιούχους της  Μυτιλήνης, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
 

Μοιράσου το άρθρο!