Κοινωνία

26/08/2021 - 17:53

43 σετ πρώτων βοηθειών για 43 Πυροσβεστικά οχήματα της Λέσβου

Την Τρίτη 24 Αυγούστου και ώρα 10:00 στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου πραγματοποιήθηκε η παράδοση Σαράντα - Τριών (43) σετ πρώτων βοηθειών από τους εκπροσώπους των ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου, που θα εξοπλίσουν τα Σαράντα - Τρία (43) επιχειρησιακά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού μας.

 

"Η προσφορά αυτή αποτελεί μια ελάχιστη συμβολή στο τεράστιο έργο και στον τεράστιο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες για την προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων ζωών και των περιουσιών από τις πυρκαγιές. Είμαστε περήφανοι, που το νησί μας προστατεύεται από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων και έμπειρων πυροσβεστών και νιώθω πως οτιδήποτε και αν συμβεί η παρέμβασή τους θα είναι αποτελεσματική, ώστε να προστατευτεί ο φυσικός πλούτος του νησιού. Πραγματικά σας ευχαριστούμε πολύ γιατί μαζί σας νιώθουμε ασφαλείς" δήλωσε ο κ. Βαλτάς, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου και δεσμεύτηκε ότι ο εξοπλισμός αυτός θα ανανεώνεται κάθε φορά με τη λήξη του.


Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου κ. Καμινής επισήμανε ότι "Αυτά τα υλικά θα είναι χρήσιμα σε ένα περιστατικό πυρκαγιάς όχι μόνο για τους ίδιους τους Πυροσβέστες αλλά και για τους πολίτες που μπορεί να χρήζουν άμεση βοήθεια, γιατί όπως γνωρίζουμε η πυροσβεστική υπηρεσία είναι στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού πλούτου. Αυτή η προσφορά αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση σε αυτό το δύσκολο έργο που επιτελείτε, και ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο", δεσμεύτηκε και εκείνος για την ανανέωση του παραπάνω εξοπλισμού σε περίπτωση ελλείψεων του.

 

Οι Φαρμακοποιοί της Λέσβου έχουν αποδείξει με πράξεις ότι είναι πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη, στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και των περουσιών των πολιτών.

 

Μοιράσου το άρθρο!