Κοινωνία

27/07/2020 - 16:36

60 μονάδες ζωής από την περιοχή του Ευεργέτουλα!

Στην ευρύχωρη και φιλόξενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Ιππείου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουλίου η 29η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και προληπτικής ιατρικής ευρύτερης περιοχής Ευεργέτουλα.

Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν για άλλη μία φορά συγκινητική αφού 74 άτομα προσήλθαν εκ των οποίων αιμοδότησαν οι 60. Σημαντική ήταν η συμμετοχή νέων ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αλλά και συντοπιτών μας που έχουν έρθει στο νησί για διακοπές.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους εκείνους που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, στο ζαχαροπλαστείο ΤΟΥΛΙΠΑ στο Ίππειος, στο ζαχαροπλαστείο Sousamli's Patisserie/Café στο Ντίπι και την Pizza Kafe Bar Arguris για την πεντανόστιμη πίτσα του. Τα  Μ.Μ.Ε, όπως  πάντα  στήριξαν  την  κοινωνική  μας  πρωτοβουλία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της κοινότητας Ιππείου κ Καρτάλη για την συμπαράσταση και την ενεργή συμμετοχή στην οργάνωση της αιμοδοσίας. Αλλά  και στους Προέδρους  των άλλων  6  Κοινοτήτων, που πρόβαλαν την Αιμοδοσία από τα μεγάφωνα, καθώς και με ηλεκτρονικά μέσα.   Η ανταπόκριση του κόσμου και η στήριξη των φορέων της περιοχής, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. 

Το νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας ήταν για άλλη μια φορά  άψογο, ανταποκρινόμενο στο αίτημα μας για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας σε δύο βάρδιες προς αποφυγή συνωστισμού.

Επόμενο ραντεβού το Νοέμβρη μέχρι τότε καλό καλοκαίρι σε όλους και μείνετε ασφαλείς!!!

Μοιράσου το άρθρο!