Κοινωνία

22/06/2014 - 19:42

Αλλαγή ηγεσίας Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης

Το Σάββατο, 21-6-2014, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης στο ξενοδοχείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ. 
Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν η αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου αλλά και άλλες δραστηριότητες.
Με τη χαρακτηριστική ευγένεια οι ροταριανές και οι ροταριανοί υποδέχτηκαν τους πολυπληθείς και ευυπόληπτους  προσκεκλημένους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εισερχόμενος δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με τη σύζυγό του, ο εισερχόμενος πρόεδρος του Ρ.Ο.Καλλονής, Παναγιώτης Στυλιανού, με τη σύζυγό του, μέλη του Δ.Σ. των Λάιονς, η πρόεδρος της Λεσβιακής Παροικίας των Αθηνών, Καίτη Μασσηνέζη, με το σύζυγό της.
Δίπλα από τη πισίνα του ξενοδοχείου σε μια καταπληκτική καλοκαιρινή βραδιά, ο κοσμήτορας, Γιώργος Αμβαζάς, ανέπεμψε τη ροταριανή προσευχή και ο Γραμματέας, Ιγνάτης Χατζηβασιλέλλης, καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες.
 
Ο πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Παπαγεωργίου, παρουσίασε με οπτικό υλικό τα πεπραγμένα της χρονιάς (1η Ιουλίου 2013 έως 30    Ιουνίου 2014), στην προσπάθειά του να απαντήσει στα ερωτήματα: «τι κάνει το Ρόταρυ;», «Γιατί να γίνω ροταριανός;» κ.λπ.
Στη συνέχεια παρέδωσε τη σφύρα, το σύμβολο της ηγεσίας, στον εισερχόμενο πρόεδρο, Παναγιώτη Χατζηγιαννάκη, ο οποίος παρουσίασε το νέο Δ.Σ., το οποίο απαρτίζουν οι εξής: 
  • Παν. Χατζηγιαννάκης, πρόεδρος
  • Σπύρος Καρδακάρης, αντιπρόεδρος
  • Ιγν. Χατζηβασιλέλλης, Γραματέας (με βοηθό τον Ι. Αντωνίου)
  • Ελευθ. Χαβραλής, ταμίας (με βοηθό την Ελένη Γογγολίδου)
  • Γ. Καμάτσος, κοσμήτορας (με βοηθό τη Μαρία Κακανιάρη)
  • Ν. Κουζινόγλου, μέλος
  • Χαρ. Νικολάου, μέλος
  • Ι. Στεργιανός, μέλος
  • Η. Παπαγεωργίου, αριστίνδην μέλος
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον πρώην διοικητή, Νίκο Κουζινόγλου, στον Όμιλο για τη μεγαλύτερη αύξηση μελών αυτή τη χρονιά (8 γυναίκες και 10 άνδρες), στον πρόεδρο, Ηλία, στη ρ. Ελένη Γογγολίδου, και στο ρ. Γιάννη Αντωνίου για τα αδιάπτωτο ενδιαφέρον τους για την αύξηση μελών.
Πέντε μέλη του Ομίλου (Ηλίας Παπαγεωργίου, Σπύρος Καρδακάρης, Ελλάς Νικοδήμου, Ιγν. Χατζηβασιλλέλης, Ι. Αντωνίου)ανακηρύχτηκαν Paul Harris Fellow (PHF). Όπως εξήγησε ο ρ. Σπύρος πρόκειται για την ύψιστη ηθική αμοιβή που απονέμει το Διεθνές Ρόταρυ σε μέλη που –κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις) αποδείχνουν έμπρακτα τη φιλία και συναδελφικότητα με τον ιδρυτή του Ρόταρυ, Πωλ Χάρις.
Οι δραστηριότητες έκλεισαν με την εισδοχή στον Όμιλο πέντε νέων μελών τα οποία είναι: Μαριάνθη Βέτσικα, επιχειρηματίας, Ευστράτιος Κοκκώνης, γεωπόνος, Βασίλειος Μουζάλας, διευθυντής του Νοσοκομείου, Ευστράτιος Καραγεωργίου, γεωπόνος, Απόστολος Παπαγεωργίου, επιχειρηματίας.
Ο πρόεδρος, Ηλίας, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συνεχή τους στήριξη του Ομίλου καθώς και τα μέλη του Ομίλου που ιδιαίτερα συνέβαλαν στην επιτυχία του έργου του.
 

Μοιράσου το άρθρο!