Κοινωνία

15/04/2023 - 10:35

Αλληλεγγύη στην πράξη! Είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Πλωμαρίου από το Εργατικό Κέντρο - Τι δήλωσε η Μαρία Κομνηνάκα

Χθες Παρασκευή 14 Απρίλη, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, για ακόμη μια φορά, εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη του, επισκέφθηκε και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο «ΜΙΧΑΛΕΛΕΙΟ» του Πλωμαρίου.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους Γιάννη Ζαφειρίου πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και υποψήφιου βουλευτή Λέσβου με το ΚΚΕ, τον Δημήτρη Ευσταθίου αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και τον Νικό Τσαγκαρέλλη μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Συνομίλησαν με τους εργαζόμενους , ευχόντας τους καλή δύναμη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την καλύτερη λειτουργία του ιδρύματος, ώστε να μην λείψει τίποτα από τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί.

Μαζί με τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, ήταν η Μαρία Κομνηνάκα βουλευτής Λέσβου με το ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια και η Νίκη Τσιριγώτη επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» τους Δήμου Μυτιλήνης και υποψήφια βουλευτής Λέσβου με το ΚΚΕ.

 

Η Μαρία Κομνηνάκα δήλωσε (δείτε το βίντεο):

Μοιράσου το άρθρο!