Κοινωνία

31/08/2016 - 06:10

Ανανέωση καρτών δικαιούχων Κοινωνικού Παντοπωλείου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

            Ως γνωστόν, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για την στήριξη των απόρων κατοίκων του νησιού μας, το οποίο εδρεύει στην πόλη της Μυτιλήνης, στην οδό Αγίας Ειρήνης 10.

            Προκειμένου να ανανεώσουμε τις κάρτες δικαιούχων της δομής μας, καλούμε τόσο τους κατόχους της κάρτας αυτής, όσο και  όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση της, να προσκομίσουν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αγίας Ειρήνης 10, στην υπεύθυνη κ. Βούρου Μαρία, από αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου- 10 Σεπτεμβρίου 2016, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τα εξής δικαιολογητικά:

1)      Αντίγραφο ταυτότητας

2)      Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος 2016,  (εισοδήματα 2015).

3)      Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

4)      Πιστοποιητικό μονίμου κατοικίας

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί νέος κατάλογος δικαιούχων οι οποίοι και θα προμηθευτούν τις κάρτες τους, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβουκατόπιν ανακοινώσεως  μας.

 

Μοιράσου το άρθρο!