Κοινωνία

04/08/2017 - 07:35

Απάντηση Δημάρχου για δρόμο στην Άγρα: σύντομα ξεκινούν οι επισκευές πλακόστρωτων δρόμων

&n

bsp;

Αναφορικά με δημοσίευμά σας που αφορά την κατάσταση συγκεκριμένου δρόμου στο χωριό της Άγρας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω.

Η ανάγκη επισκευής του συγκεκριμένου δρόμου έχει διαπιστωθεί έπειτα από αυτοψία του Αντιδημάρχου Καλλονής και υπεύθυνου αυτεπιστασίας Βορειοδυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρου. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε δυνατότητα επισκευής του όμως με την υπογραφή σύμβασης με εργολάβο που θα αναλάβει τις επισκευές πλακόστρωτων δρόμων στην ευρύτερη περιοχή, αποτελεί πλέον θέμα λίγων ημερών να ξεκινήσει η αποκατάστασή του.

Υπάρχει γενικότερος προγραμματισμός για την επισκευή και αποκατάσταση πλακόστρωτων δρόμων στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που σε συνδυασμό με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υπογραφή σύμβασης με εργολάβο καθυστέρησαν την επισκευή του από την αυτεπιστασία του Δήμου. Φυσικά, τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για αδιαφορία του Δημάρχου δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Λέσβου

 


 

αρχική ανάρτηση:

Ο Δήμος είναι ανύπαρκτος από τον Νοέμβριο του 2016.

Αυτός ο δρόμος είναι στην Άγρα παράλληλος από την Εθνική οδό Άγρας Μεσοτόπου.

Έχουμε ενοχλήσει τον Δήμαρχο αλλά αυτός μας έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια.Και παράλληλα βλέπω ξοδέυει χρήματα ανούσια για τραγουδιστές και χαζές εκδηλώσεις. Καλά όλα αυτά αλλά μην αφήνουμε εκκρεμότητες του είδους, που σίγουρα είναι πολλές στον δήμο μας.

Γίνονται καθημερινά ατυχήματα.

Είναι δρόμος που περνάει πολύς κόσμος και ειδικά ηλικιωμένα άτομα.

Ζητάμε άμεσα την αποκατάστασή του.

Ευχαριστώ Γιώτα Ψύλλου.

Μοιράσου το άρθρο!