Κοινωνία

30/09/2020 - 18:24

Αποκατασταθηκε το πρόβλημα στη VODAFONE - Αιτία τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που προκλήθηκε ,νωρίς το απόγευμα, σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το πρόβλημα "λόγω ταυτοχρόνου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία)" ενώ έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα αποκατασταθηκε.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές της για την αναστάτωση.

 

 

----

 

αρχική ανάρτηση

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, μπορεί να έχει κοπεί κάποιο διεθνές καλώδιο και γι' αυτό υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone

Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο δίκτυο της Vodafone. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με την πρόσβαση στα δεδομένα. 

Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς ακούγεται ηχογραφημένο μήνυμα, αποτέλεσμα ίσως της προσπάθειας καταναλωτών να επικοινωνήσουν για να συγκεντρώσουν πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής, η Vodafone δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σε τι αφορά το τεχνικό πρόβλημα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, μπορεί να έχει κοπεί κάποιο διεθνές καλώδιο.

Μοιράσου το άρθρο!