Κοινωνία

08/06/2022 - 12:55

Αθλιότητα στη Λέσβο - Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια με παιδί με ανάγκη μηχανικής υποστήριξης

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στην εκπομπή της ΕΡΤ Συνδέσεις ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών,  Γιώργος Λεχουρίτης.

Όπως υποστήριξε, “Ο ΔΕΔΔΗΕ μετά από εντολή ιδιώτη παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια με δυο μικρά παιδιά που το ένα έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης”.

Ο κύριος Λεχουρίτης μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου σημείωσε ότι η διακοπή ρεύματος έγινε χθες και τη βοήθεια του ΙΝΚΑ ζήτησε ο πατέρας της οικογένειας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ «η οικογένεια με δύο μικρά παιδιά 5 και 10 ετών, δήλωσε στον ιδιώτη πάροχο ότι έχει στους κόλπους της μέλος της που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη, παρόλα αυτά για λογαριασμό 1000 ευρώ, δόθηκε εντολή και τους έκοψαν το ρεύμα από σπίτι στο οποίο διαμένουν με ενοίκιο».

Ο κ. Λεχουρίτης κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος δεσμεύθηκε ότι σήμερα κιόλας θα αποκατασταθεί η ρευματοδότηση του σπιτιού.

Στην ΕΡΤ Αιγαίου μίλησε και η μητέρα του παιδιού η οποία σημείωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των υπευθύνων για την περιπέτεια που έβαλαν την οικογένειά της.

Μοιράσου το άρθρο!