Κοινωνία

17/08/2012 - 17:58

Δέσμευση Αθανασίου στους γονείς της Αγ. Παρασκευής για παιδικούς σταθμούς

Δέσμευση Αθανασίου στους γονείς της Αγ. Παρασκευής για παιδικούς σταθμούς

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γονέων παιδιών που θα φιλοξενηθούν τη φετινή χρονιά  στον παιδικό σταθμό της Αγίας  Παρασκευής. Στη συνάντηση παρευρέθησαν  είκοσι γονείς. Τα μέλη της Οργανωτικής  Επιτροπής  Σταμπουλή Βάσω,  Γαληνού Ελένη και  Βασιλείου Γεώργιος ενημέρωσαν τους γονείς για τον κανονισμό λειτουργίας των δημοτικών  παιδικών σταθμών, για τα προβλήματα  που έχουν δημιουργηθεί με τα τροφεία, τη σίτιση των παιδιών, τη στελέχωση των σταθμών και τη σύσταση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Παιδιών Λέσβου.  
  Εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής Γονέων Αγίας Παρασκευής στις 14 τρέχοντος μηνός, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου για να του μεταφέρει την αγωνία των κατοίκων του χωριού για το ενδεχόμενο καθυστερήσεων που τυχόν εμφανιστούν στην μέσω ΑΣΕΠ πρόσληψη των 16 συμβασιούχων που έχουν εγκριθεί για το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου». Ο παιδικός σταθμός Αγίας Παρασκευής, τη φετινή χρονιά,  χρειάζεται δύο βρεφονηπιοκόμους και μία καθαρίστρια, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και τα δύο τμήματά του ικανοποιώντας το σύνολο των αιτήσεων φιλοξενίας που έχουν κατατεθεί. 
   Ο κύριος Αθανασίου δεσμεύτηκε πως θα παρέμβει προσωπικά ώστε να απεμπλακούν άμεσα τα όποια προβλήματα και να προχωρήσει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ.

Μοιράσου το άρθρο!