Κοινωνία

08/03/2013 - 20:27

Δηλώσεις Συμμετοχών καλλιτεχνικών συγκροτημάτων για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Τραγουδάς; Παίζεις κάποιο μουσικό όργανο; Χορεύεις; Μάζεψε την παρέα σου, φταίξει τη δική σου ομάδα και έλα να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος και η επιτροπή Νεολαίας  του Συλλόγου , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη σχεδιάζει τη διοργάνωση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης.

 
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση, ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να καλύψει της ανάγκες σε αίμα κυρίως για πάσχοντες με  Μεσογειακής Αναιμίας, για έκτακτα περιστατικά και για χρόνια πάσχοντες που χρειάζονται αίμα. Έχει 2500  μέλη και διενεργεί 4 φορές τον χρόνο τριήμερες  εθελοντικές αιμοδοσίες. Διοργανώνει ημερίδες (εκπαιδευτικές και ενημερωτικές), ενημερωτικές συναντήσεις σε όλα τα σχολεία με σκοπό την αφύπνιση εθελοντισμού.

   Η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου, σχεδιάζει μια συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν μαθητικά συγκροτήματα στις αρχές Ιουλίου στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης όπου και θα εορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, μια σημαντική ημέρα γιορτής και ενίσχυσης του Εθελοντισμού και ενθάρρυνσης του Εθελοντή Αιμοδότη.

Τα  συγκροτήματα μπορεί να είναι μουσικά και χορευτικά κάθε είδους!

Καλούμε όσους φοιτητές (φοιτητικό συγκρότημα) επιθυμούν να συμμετέχουν στην συναυλία για την γιορτή της παγκόσμιας ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στα τηλέφωνο του Συλλόγου 22510 40777 καθημερινά από τις 8,30 το πρωί έως τις 14,30 το μεσημέρι.


Υπεύθυνοι επικοινωνίας:

Κολοκούρας Ελευθέριος 6945997937 (από τις 12:00 – 20:00)
Σταμάτη Μαρίνα 6946037708 (από τις 20:00 και μετά)

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας.

                                           
                                        Η επιτροπή Νεολαίας  του Συλλόγου

Μοιράσου το άρθρο!