Κοινωνία

19/05/2012 - 08:38

Δήλωση της κας Αθανασίας Στεργιοπούλου σχετικά με την ανάρτηση φωτογραφιών με ανήλικα παιδιά

 Το Lesvosnews.net (όπως και άλλα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου) δημοσίευσε Δελτίο Τύπου του κ.  Γεωργίου  Τιμολέοντος  Παλαιολόγου για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.  Το Δελτίο Τύπου συνοδευόταν με φωτογραφία του κ. Παλαιολόγου μαζί με τα ανήλικα παιδιά του.
Λίγες ημέρες αργότερα δεχτήκαμε την παρατήρηση της κας Αθανασίας Στεργιοπούλου , τέως σύζυγος του κ. Παλαιολόγου, για τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Αμέσως το Lesvosnews.net διέγραψε τη φωτογραφία και έδωσε τις αναγκαίες εξηγήσεις.
Ως Lesvosnews.net σεβόμαστε την επιθυμία της μητέρας και όπως είναι λογικό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την προσωπική κατάσταση κάθε υποψηφίου.
Η κα Αθανασία Στεργιοπούλου μας ζήτηση να δημοσιεύσουμε την παρακάτω δήλωσή της:
 ΩΣ  ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ  ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΑΜΟΥ ΒΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ 
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ 'Η ΕΝΤΥΠΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ,ΔΕΝ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ  ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ "

Μοιράσου το άρθρο!