Κοινωνία

30/01/2013 - 14:48

Δωρεάν διανομή γραβιέρας, ρυζιού και ελαιολάδου σε απόρους της Λέσβου

Δωρεάν διανομή γραβιέρας, ρύζιου και ελαιολάδου σε απόρους της Λέσβου

Από τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι:

 Ο Οργανισμός μας, ως δικαιούχος του Προγράμματος  «δωρεάν διανομής τροφίμων  στους απόρους της χώρας – Πρόγραμμα Ε.Ε. »,   πρώτος Πανελλαδικά σε επίπεδο ΟΤΑ, παραλαμβάνει, 10.723,5 κιλά γραβιέρα την Πέμπτη 31/1, την Παρασκευή 1/2  ρύζι 99.705 κιλά και την Τετάρτη 6/2 ελαιόλαδο 29.049 λίτρα.

Η Πρόεδρος τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:

«Στόχος μας είναι η διανομή των ανωτέρω τροφίμων να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα  σε κάθε Δημοτική Ενότητα σε συνεργασία με τους κατά τόπους Αιρετούς και Δημοτικούς υπαλλήλους, ως ορισθέντες αρμοδίους.

Υπενθυμίζουμε την παράκληση του Οργανισμού μας, σε όσους συνδημότες μας είναι ελαιοπαραγωγοί και δεν χρειάζονται το ελαιόλαδο, να το δωρίσουν στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς, ούτως ώστε να ελαφρυνθεί ο Οργανισμός μας, από μια τέτοια δαπάνη και να καλύψει άλλη αναγκαιότητα, αφού ως γνωστόν οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι πενιχρές.

Με την ευκαιρία εκφράζουμε ένα Δημόσιο Ευχαριστώ, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τσακύρη και στο Σύλλογο Νέων Αγροτών, με πρωτοβουλία των οποίων συλλέχθηκε ο ελαιόκαρπος του Αγροκτήματος του Κέντρου Γεωργικής Έρευνας, ιδιοκτησίας του Οργανισμού «Δήμητρα» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και η παραγόμενη ποσότητα 250 κιλών ελαιόλαδου, δόθηκε στον Οργανισμός μας για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών Λέσβου.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, επίσης στις οικογένειες Πολύδωρα Αμπατζή και Χαράλαμπου Αντωνέλλη οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και δώρισαν ελαιόλαδο στον Οργανισμό μας.  Τελικά  η ενεργή αλληλεγγύη, φορέων και ιδιωτών αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πολύτιμη!»

Μοιράσου το άρθρο!