Κοινωνία

23/12/2015 - 06:41

Δράσεις της «Συνύπαρξης» και την περίοδο των εορτών

 

Σχεδόν καθημερινά τα μέλη της «Συνύπαρξης»  συνεχίζουν να βρίσκονται  στον παραλιακό δρόμο Μυτιλήνης – Κρατήγου, για να προσφέρουν λίγο ζεστό τσάι , στεγνά ρούχα και ό, τι άλλο  μπορούν,  στους συνανθρώπους μας πρόσφυγες και μετανάστες, που ακόμη και μέσα στο καταχείμωνο  αποβιβάζονται στο νησί μας.  Κυρίως όμως προσφέρουν ένα χαμόγελο κι ένα χάδι στα παιδιά, και, κουράγιο  στον δύσκολο αυτόν δρόμο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν εγκαταλείποντας τις πατρίδες τους.

Ειδικά για τις γιορτινές μέρες τα μέλη της «Συνύπαρξης» έχουν προγραμματίσει:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Δεκ. ώρα 11.30πμ,  στο υπαίθριο καθιστικό, έναντι κεντρικής εισόδου Τελωνείου, διανομή φαγητού - σάντουιτς, γλυκών και φρούτων    σε πρόσφυγες – μετανάστες και  σε όποιον άλλον  έλληνα η ξένο συνάνθρωπό μας.  Σε συνεργασία με το «Ένα παιχνίδι για ένα χαμόγελο» θα δοθούν παιχνίδια στα παιδιά. 

 

ΠΕΜΠΤΗ 31 Δεκ. ώρα 11.00πμ, στην Κεντρική Αγορά  Μυτιλήνης, όπως κάθε χρόνο θα μοιράσουν το ημερολόγιό τους και τις ευχές τους σε όλους του συμπολίτες μας.

 

Καλούνται οι φίλοι και υποστηρικτές της «Συνύπαρξης» να πλαισιώσουν, με την παρουσία τους , τις  δημόσιες αυτές  δράσεις της.

 

                                           

Μοιράσου το άρθρο!