Κοινωνία

15/01/2014 - 19:00

Δραστηριότητες Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης

style="text-align: justify;"> 
Χθες, 14-01-2014, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεστίαση του Ομίλου για το 2014. Συμμετείχαν 18 ροταριανοί, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Καλλονής, Ιγνάτης Σκούντας,  ο ροταριανός της Καλλονής, Χάρης Πελέκος, και η υπό εισδοχήν κ. Ελένη Χατζηδήμου-Γογγολίδη.
 
Μετά τις καθιερωμένες ευχές, ακολούθησαν ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο, Ηλία Παπαγεωργίου, και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
1. Συμμετοχή των μελών στο σεμινάριο της Περιφέρειας που θα γίνει στο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, από τις 09.00.
2. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Όμιλος θα κόψει την πίτα. Την οργάνωση ανέλαβαν οι ροταριανές του Ομίλου.
3. Ο Όμιλος θα συμμετάσχει οικονομικά στο πρόγραμμα ασφάλισης απόρων και ανέργων του νησιού.
4. Ο Όμιλος θα διαθέσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαρμάρων στο άγαλμα της Σαπφούς, αφού επικοινωνήσει με τον μαρμαρά και πάρει την έγκριση του Δήμου.
5. Τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, μέλη του Ομίλου (Πρόεδρος, εισερχόμενος Πρόεδρος, πρώην Διοικητής και προπρόεδρος) θα μεταβούν στην Καλλονή με σκοπό το συντονισμό του εκεί Ομίλου και συνεστίαση. Όποιο άλλο μέλος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια.
6. Με πρωτοβουλία του πρώην Διοικητή καταρτίζεται επετηρίδα επαγγελμάτων των ροταριανών για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και πυκνότερη παρουσία στον Όμιλο
 

Μοιράσου το άρθρο!