Κοινωνία

20/12/2020 - 15:32

"Έφυγε" σε ηλικία 44 ετών ο Γιώργος Δημηρούδης

Σοκ προκαλεί εδώ και λίγη ώρα στην κοινωνία της Λέσβου η είδηση του θανάτου, του γνωστού οδοντιάτρου Γιώργου Δημηρουδη.

Πλήθος αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα αποχαιρετούν τον μόλις 44 ετών γνωστό οδοντίατρο της Λέσβου.

Πληροφορίες που αναφέρει το Lesvospost.com επισημαίνουν ότι το τελευταίο διάστημα πάλευε με την ανίατη αρρώστια ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης..

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Δημηρουδης ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Χριστοφα "Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο".

Πατέρας του ήταν ο Σταύρος Δημηρουδης πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Βορείου Αιγαίου αλλά και του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μυτιλήνης.

Στην σελίδα της παράταξης διαβάζουμε το βιογραφικό του:

Ο Γιώργος Δημηρούδης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1976. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Malmö της Σουηδίας και μετά τις σπουδές του επέστρεψε στην Μυτιλήνη όπου και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο από το 2005.

Το 2010 ξεκίνησε την μετεκπαίδευση του στην Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Bristol της Μεγάλης Βρετανίας από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με τον τίτλο Master Of Science in Implantology. Έχει έναν γιο, τον Σταύρο.

 

 

Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη  Π. Χριστόφα πριν από λίγο:

 

Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς έναν φίλο, ιδιαίτερα όταν αυτός φεύγει τόσο νωρίς. Κάθε λέξη, που θα συνόδευε αυτόν τον αποχαιρετισμό φαντάζει περιττή...

Η οικογένεια του ΤΟΛΜΑΜΕ έχασε σήμερα ένα σημαντικό και αγαπητό της μέλος, αφού ο Γιώργος Δημηρούδης, μετά από μια γενναία μάχη, δεν είναι πια μαζί μας.

Τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

Θα μας λείψεις...

 

Μοιράσου το άρθρο!