Κοινωνία

31/05/2015 - 13:24

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Παναγιώτης....

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Καλλονή: 
 
Όλη η οικογένεια της Καλλονής, ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον χαμό του Παναγιώτη Τσακίρη. Ένος νέου ανθρώπου, ενός πιστού φιλάθλου της ομάδας μας από τα πρώτα της χρόνια, από τους πρώτους αγώνες της. Η Καλλονή μας χάνει σήμερα έναν δικό της άνθρωπο. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους.
 
Καλλονή κι από ψηλά Παναγιώτη!
 
Καλό παράδεισο
 
 
-----------------------
 
 
 
Οι λέξεις βγαίνουν δύσκολα. Οι σκέψεις είναι ταχείς. Μα το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ο Παναγιώτης Τσακίρης, έφυγε πρόωρα. Πολύ γρήγορα απο κοντά μας. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση του τις τελευταίες μέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας, σε κλινική των Αθηνών που νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο το οποίο είχε. Μια δύσκολη μάχη, μια μεγάλη μάχη, που τελικά την έχασε, παρά την σημαντική βελτίωση την οποία είχε παρουσιάσει.
 
Την είδηση δεν την έχει ακόμη κατανοήσει κανείς. Δεν μπορούν  να σκεφτούν, πως ένα "παιδί της πλατείας", που τον ήξεραν οι πάντες χάρις το χαμόγελο του, τα πειράγματα του, τις παρέες του, δεν θα είναι πια μαζί μας.
Η κοινωνία μας θα είναι φτωχότερη. Θα χάσει απο το χιούμορ της, απο τον χαβαλέ της, απο την διασκέδαση της...
 
Αντίθετα, η γειτονιά των αγγέλων θα είναι πλουσιότερη, γιατί θα κερδίσει τον Παναγιώτη. Είμαστε σίγουροι πως ακόμη κι εκεί, θα διασκεδάζει όσους μπορεί. Θα κάνει τα πάντα να βλέπει τους γύρω του χαρούμενους. Βέβαια, όλα αυτά θα τα κάνει με μια μπλούζα της Α.Ε.Κ. αλλά και με ένα κασκόλ της Α.Ε.Λ.Κ.
 
Η αγαπημένη του Α.Ε.Κ. που για χάρη της έκανε τα πάντα ήρθε... εκείνος όμως έφυγε. Τώρα, θα βλέπει απο το ψηλότερο κάθισμα τις δυο του μεγάλες αγάπες ΑΕΚ και ΑΕΛΚ να παίζουν στην ίδια κατηγορία, όπως ήταν το όνειρο του όλα αυτά τα χρόνια.
 
Η θλίψη μας απέραντη. Μόνο ένα μπορούμε να πούμε, "καλό ταξίδι και καλή αντάμωση, θα σε θυμόμαστε για πάντα ρε Παναγιωτάρα, Dream Boy, Τσακιράκο".
 
 
kalloninews.gr
 
 

Μοιράσου το άρθρο!